Άρχισαν τα όργανα: Σφοδρή επίθεση Νίκα εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη!

/

Δημόσια κατσάδα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον υπουργό Ανάπτυξης, με αφορμή συνάντηση στην Αργολίδα, στην οποία ο κ. Νίκας υποστηρίζει ότι δεν κλήθηκε.

Συνέχεια στο ζήτημα της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, με τον υπουργό Ανάτπυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, έδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νίκας υποστηρίζει ότι δεν κλήθηκε στην εν λόγω συνάντηση κάτι που προκάλεσε και από ότι φαίνεται συνεχίζει να προκαλεί τη δυσαρέσκειά του.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους της Αργολίδας, σημείωσε:

«Εγώ καλώ. Ο περιφερειάρχης. Ήταν ένα θεσμικό ατόπημα από την πλευρά του κ. Γεωργιάδη. Είναι ξεκάθαρο. Όταν ερχόμαστε σε ένα χώρο, ερχόμαστε για να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα. Τον ενημερώνω λοιπόν (σσ τον κ. Γεωργιάδη), αν θέλει να το ακούσει δημοσίως, ότι η Αργολίδα είναι ο Νομός με τα περισσότερα προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Όταν ερχόμαστε σε έναν χώρο διοικητικό, όπως είναι η έδρα της περιφέρειας, που ανήκει στον λαό και δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, συζητάμε για προβλήματα και καλούμε στη συνέχεια τους δημοσιογράφους και τους ενημερώνουμε για τα προβλήματα τα οποία συζητήσαμε και για τις θέσεις της κυβέρνησης. Γι’ αυτό μίλησα για παρέκκλιση θεσμική. Και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αφού ο κ. Νίκας επιτέθηκε δημοσίως εναντίον του κ. Γεωργιάδη …θυμήθηκε και τη βοήθεια που του έχει προσφέρει ο κ. Γεωργιάδης κυρίως κατά την περίοδο των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Έχω βοηθηθεί από τον κ. Γεωργιάδη και το αναγνωρίζω αυτό», είπε ο κ. Νίκας αφού πρώτα είχε εκθέσει τον υπουργό Ανάπτυξης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

85 κρούσματα στη Μεσσηνία την Τρίτη – 6.252 μολύνσεις και 21 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλλάζει όψη η Καλαμάτα: Έτσι θα γίνει το κέντρο της πόλης μετά τις αναπλάσεις [φωτογραφίες]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημιουργική Πρωτοβουλία: Σε γειτονιές της Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος – «Η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε» δηλώνει ο Δήμαρχος

Γειτονιές της Καλαμάτας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο (16-17/9), ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για