Σφοδρή σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – υπουργείου Πολιτισμού με φόντο το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας – Σκληρές ανακοινώσεις εκατέρωθεν

///

Σε ευθεία σύγκρουση, μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν οδηγήσει όσα έλαβαν χώρα την Παρασκευή το βράδυ στην Καλαμάτα, κατά την έναρξη των παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένο να παραστεί η υπουργός και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ωστόσο, αποχώρησαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, καθώς πληροφορήθηκαν ότι θα υπάρξει κάποιου είδους διαμαρτυρία για την υπόθεση της αποφυλάκισης Λιγνάδη.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Οι σχετικές πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες μετά, δεδομένου ότι στο τέλος της παράστασης, ένας από τους συντελεστές της, ανέβασε ένα πανό, στο οποίο ήταν γραμμένη η φράση «οι βιαστές πρέπει να είναι στη φυλακή».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το Σάββατο το μεσημέρι το υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιχείρησε να εξηγήσει τη στάση της πολιτικής ηγεσίας, ενώ υπήρξε και δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργείου ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε νέα, πιο σκληρή ανακοίνωση.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση:

Η δίκαιη αντίδραση των ανθρώπων του πολιτισμού για τον βιαστή Λιγνάδη χαρακτηρίζεται εργαλειοποίηση του πολιτισμού από την κα Μενδώνη.

Η κα Μενδώνη συνεχίζει να προσβάλει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του. Βλέπει παντού το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για αυτήν δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ΣΥΡΙΖΑ για να έχει κατανοήσει τον βρώμικο ρόλο της.

Όπως φάνηκε στην Καλαμάτα, δεν χρειάζεται να είναι καν απ’ την Ελλάδα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Η νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο απάντησε λίγη ώρα μετά ως εξής:

Η χυδαία απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα προσπαθεί να καλύψει, όπως και η μέθοδός τους να βαφτίσουν την τοξικότητα πολιτική άποψη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 16 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο – 31 ασθενείς στην κλινική covid

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη: Υποκινούμενη απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.