«Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας δεν μπορεί να βγάλει ακτινογραφία» – Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας του ΚΚΕ Ν. Κουτουμάνου

28 Απριλίου 2023

Στις ελλείψεις αναλώσιμων υλικών του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΚΕ, Νίκος Κουτουμάνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτουμάνος σημειώνει με δήλωσή του:

Σήμερα, 28 Απρίλη 2023, με βάση καταγγελίες εργαζομένων, το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας δεν μπορεί να βγάλει ακτινογραφία, λόγω ελλείψεων αναλώσιμων υλικών!!!

Την ώρα που ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ τσακώνονται για το ποιος θα είναι η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση τα λαϊκά προβλήματα είναι παρόντα και οξυμένα. Το 2023 το Κέντρο Υγείας στην μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου δεν μπορεί να βγάλει μια απλή ακτινογραφία.

Δεν είναι της μοίρας μας γραφτό, αλλά αποτέλεσμα των διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών απ’ όλες τις κυβερνήσεις και στον τομέα της Υγείας. Μια πολιτική υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, που στόχο έχει την αύξηση της κερδοφορίας του ιδιωτικού τομέα και της εμπορευματοποίησης της Υγείας.

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ έχουν κοινό πρόγραμμα και στην Υγεία, την ενίσχυση των ΣΔΙΤ, την λειτουργία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, τους νόμους της αγοράς και της ΕΕ.

Είναι πρόκληση, οι δημιουργοί των προβλημάτων να εμφανίζονται ως σωτήρες. Ακόμα και τα προεκλογικά προγράμματα που παρουσιάζουν για τον τομέα της υγείας θέτουν πως πρέπει να συνεχιστεί η ίδια πολιτική που δημιουργεί και εντείνει τα προβλήματα.

Ο λαός σήμερα να δυναμώσει τον αγώνα του για τη διεκδίκηση σύγχρονης αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγείας. Αναβαθμισμένη με σύγχρονες υποδομές, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό.

Σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά, δίνει όλες του τις δυνάμεις. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με δυνατό ΚΚΕ. Άλλωστε η περασμένη τετραετία είναι χαρακτηριστική. Από την μία το ΚΚΕ μαζί με το λαό σε συνθήκες πανδημίας να δίνει την μάχη για την προστασία του λαού και την ενίσχυση της Υγείας. Από την άλλη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ να λένε “θα λογαριαστούμε μετά” και παζαρεύουν κοινό υπουργό Υγείας!

Στις 21 Μάη ο λαός να στείλει το μήνυμα του με ισχυρό ΚΚΕ!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινά στις 8 Μαΐου η λειτουργία της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: «Στόχος μας ένα κράτος που θα κατευθύνει την οικονομία και την ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΚΕ

Καλαμάτα: Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην οδό Λακωνικής – Συνάντηση με αυτοαπασχολούμενους και κατοίκους

Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε την Τρίτη στην οδό Λακωνικής, συνομιλώντας με αυτοαπασχολούμενος και κατοίκους της περιοχής. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η Καραθανάση

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Οι ελλείψεις σε προσωπικό και η εντατικοποίηση της εργασίας διαμορφώνουν μια επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία του λαού

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο, ευρωβουλευτή, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκε

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στην Καλαμάτα: «Να φύγει η χώρα από τα πολεμικά σφαγεία των ιμπεριαλιστών»

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας του ΚΚΕ, ζητώντας να

Δείτε επίσης