Μεγάλη νίκη Χρυσομάλλη στη Μεσσηνία: Άφησε δεύτερο τον Λαμπρόπουλο και κέρδισε τη θέση του βουλευτή – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρωτιά [video]

23 Μαΐου 2023

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για την πρώτη θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, καθώς επικράτησε τελικά του Γιάννη Λαμπρόπουλου.

17.117 σταυρούς συγκέντρωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και τελικά είναι εκείνος που καταλαμβάνει τη μια από τις δύο έδρες που αντιστοιχούν στη ΝΔ στον Νομό.

Δεύτερος, ανάμεσα στους υποψήφιους της ΝΔ που εκλέγονται με σταυρό προτίμησης, έρχεται ο Γιάννης Λαμπρόπουλος με 16.995, ο οποίος σε αυτές τις εκλογές δεν εκλέγεται βουλευτής. Στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο Περικλής Μαντάς (12.397 σταυροί), στην τέταρτη η Μαριλένα Γυφτέα (6.235 σταυροί), στην πέμπτη η Πιπίνα Κουμάντου (5.853 σταυρούς) και στην έκτη η Πέγκυ Νίκα (3.090 σταυρούς).

Υπενθυμίζεται ότι βουλευτής Μεσσηνίας εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά χωρίς σταυρό προτίμησης ως πρώην Πρωθυπουργός.

Πανηγυρικό κλίμα

H γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων προκάλεσε ικανοποίηση στους ψηφοφόρους του Μίλτου Χρυσομάλλη, οι οποίοι έσπευσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, προκειμένου να συγχαρούν τον κ. Χρυσομάλλη για τη νίκη του.

Δήλωση Χρυσομάλλη

Στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος, εμφανώς ικανοποιήμενος ο κ. Χρυσομάλλης, δήλωσε:

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: «Ολική επαναφορά» στην αυτοδιοίκηση ψάχνει το ΠΑΣΟΚ – Στο «στόχαστρο» ήδη ο δήμος Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης