Δήμος Πύλου – Νέστορος: Βασικός διεκδικητής ο Δημήτρης Καφαντάρης

Ο δήμος Πύλου – Νέστορος είναι ένας από τους δήμους της Μεσσηνίας που το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια είναι εξαιρετικά πιθανό.

Ο νυν δήμαρχος, Παναγιώτης Καρβέλας, καλείται να αντιμετωπίσει τη φθορά που έχει προκαλέσει στον ίδιο και στην παράταξή του η τετραετία που διαχειρίστηκαν τα ζητήματα του δήμου.

Ο Δημήτρης Καφαντάρης εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικό διεκδικητή, έχει καταφέρει να κλείσει σημαντικά μέτωπα που είχαν ανοίξει στις προηγούμενες εκλογές, ενώ παράλληλα η στρατηγική του είναι αμιγώς αυτοδιοικητική, γεγονός που προσθέτει στην παράταξή του.

Η υποψηφιότητα του Δ. Βρεττάκου θεωρείται δύσκολο να μπει ανάμεσα σε Καφαντάρη – Καρβέλα, ωστόσο, ο συνδυασμός του θα έχει σημαντικό ρόλο την επόμενη της 8ης Οκτωβρίου.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Οιχαλίας: Ένα βήμα μπροστά η Γεωργακοπούλου από τον Αδαμόπουλο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Τριφυλίας: Προβάδισμα Λεβεντάκη και δεύτερο γύρο δίνουν τα προγνωστικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης