Κυρ. Μητσοτάκης από την Κόρινθο: Είμαστε εδώ για να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρότερη

2 Οκτωβρίου 2023

«Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το έργο μας να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρότερη, να βελτιώνουμε την οικονομία, να βελτιώνουμε τους μισθούς, να ξεπερνάμε τις μεγάλες δυσκολίες, διότι μας έτυχαν πολλές και φέτος το καλοκαίρι.Είμαστε εδώ, όμως, και για να μπορούμε να συνεργαζόμαστε ανά πάσα στιγμή με άξιους τοπικούς άρχοντες, για να μπορούμε μαζί να υλοποιούμε τα σχέδιά μας» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Κόρινθο μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

«Τον Δημήτρη Πτωχό τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Εγγυώμαι προσωπικά για την ακεραιότητά του και για τις ικανότητές του. Και θέλω όλες και όλοι να τον στηρίξετε για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Είναι ένας άξιος άνθρωπος, προέρχεται από αυτοδιοικητική οικογένεια, έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, ξέρω όμως ότι η καρδιά του πάντα χτυπούσε στο χώρο της πολιτικής δράσης» πρόσθεσε.

«Έχει όραμα, έχει σχέδιο και κυρίως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να συνεργαστεί καλά μαζί μας, έτσι ώστε μαζί να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο σχέδιο που έχουμε για ολόκληρη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα για την Κορινθία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα το κάνουμε πράξη μαζί και αυτός είναι και ο λόγος που η Νέα Δημοκρατία έδωσε ξεκάθαρη πολιτική στήριξη σε όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες οι οποίοι πολιτεύονται σήμερα και διεκδικούν την στήριξη των πολιτών με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Ακριβώς γιατί χρειαζόμαστε συνεργάτες σε επίπεδο Περιφερειακής Διοίκησης για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους πόρους που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για την Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου. Και είναι σημαντικοί αυτοί» συμπλήρωσε.

«Σχεδιάζουμε ένα νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο, να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα πλεονεκτήματα αυτού του τόπου, με ραχοκοκαλιά το περιβάλλον, τον πρωτογενή τομέα και όλες τις ανάγκες και τα αιτήματα της κοινωνίας των πολιτών. Μαζί δημιουργούμε ενιαία ταυτότητα για την περιφέρειά μας. Να κάνουμε την Πελοπόννησο γνωστή σε όλο τον κόσμο. Με ένα ολοκληρωμένο πενταετές σχέδιο προώθησης branding για τα προϊόντα και τον τουρισμό μας», σημείωσε από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός.

Δημήτρης Πτωχός: Νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο, να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα πλεονεκτήματα αυτού του τόπου

«Σχεδιάζουμε ένα νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο, να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα πλεονεκτήματα αυτού του τόπου, με ραχοκοκαλιά το περιβάλλον, τον πρωτογενή τομέα και όλες τις ανάγκες και τα αιτήματα της κοινωνίας των πολιτών. Μαζί δημιουργούμε ενιαία ταυτότητα για την Περιφέρειά μας. Να κάνουμε την Πελοπόννησο γνωστή σε όλο τον κόσμο. Με ένα ολοκληρωμένο πενταετές σχέδιο προώθησης branding για τα προϊόντα και τον τουρισμό μας», σημείωσε από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός.

«Καταβάλλουμε προκαταβολικά όλες τις επιδοτήσεις στα πρότυπα προγραμμάτων Ευρωπαϊκή Ένωσης. Έτσι θα δημιουργήσουμε καινούργιες θέσεις εργασίας. Έτσι θα δημιουργήσουμε καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Έτσι θα κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ. Έτσι θα πάει η Πελοπόννησος μπροστά και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μαζί εκσυγχρονιζόμαστε. Ψηφιοποιούμε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τις εντάσσουμε όλες στο gov.gr και καταργούμε τα ανταποδοτικά τέλη όπου αυτό είναι εφικτό. Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές και επενδύουμε στην τεχνολογία. Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου, με έμφαση σε περιοχές υψηλής επισκεψιμότητας. Αναβαθμίζουμε τις τηλεπικοινωνίες παντού, με ενίσχυση της ευρυζωνικότητας και των δικτύων», υπογράμμισε ο κ. Πτωχός.

«Μαζί προνοούμε και εκπονούμε νέο σχέδιο διαχείρισης υδάτινων πόρων. Στόχος μας μέχρι το 2028 να μη χάνουμε ούτε μια σταγόνα βρόχινου νερού. Μαζί προετοιμαζόμαστε, γιατί η κλιματική κρίση δεν περιμένει. Θέτουμε σε λειτουργία το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, ένα έργο που ήδη βρίσκεται στο Ταμείο Ανάκαμψης. Δημιουργούμε Κέντρο Παρακολούθησης Επιπτώσεων Κλιματικής Κρίσης. Ιδρύουμε Σύνδεσμο Προστασίας Δασών Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή και των 26 Δήμων μας, στα πρότυπα του ΣΠΑΥ της Αττικής Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα “Πελοπόννησος Net Zero 2040″», συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαστε παρόντες, για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες κάθε μέρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: «Για άλλη μια χρονιά έλλειψη εργατών γης οδηγεί σε μείωση της αγροτικής παραγωγής και σε οικονομικό αδιέξοδο τον αγροτικό κόσμο»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης