ΣΥΡΙΖΑ: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας τα περί έντασης Πολάκη με Χαρίτση – Το σχόλιο και η νέα καυστική ανάρτηση για την υπόθεση Μαντά

18 Οκτωβρίου 2023

Στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή Μεσσηνίας και του Βουλευτή Χανίων απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφορές και στο ζήτημα της άρσης ασυλίας του Π. Πολάκη, για αναρτήσεις που αφορούν τον Περικλή Μαντά.

Προϊόντα «επιστημονικής φαντασίας», χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – τα δημοσιεύματα περί «αιχμών» και «έντασης» μεταξύ του συντονιστή ΕΠΕΚΕ, Παύλου Πολάκη και του πρώην τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση με αφορμή τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό ρεπορτάζ του avgi.gr σημειώνεται: «”Όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο, στη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά όλοι όσοι ήταν πραγματικά παρόντες, μιλούν για τον άψογο συντονισμό του Παύλου Πολάκη και την υπεύθυνη και εποικοδομητική στάση όλων των συμμετεχόντων και βεβαίως του Αλέξη Χαρίτση“, αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αναφορικά με το αίτημα για άρση της ασυλίας του Π. Πολάκη μετά την αποκάλυψή του ότι βουλευτής της ΝΔ είχε offshore στα νησιά Μάρσαλ, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολίαζαν ότι καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “βρίσκει βηματισμό και τα στελέχη του ανταποκρίνονται με πλήρη επάρκεια στα καθήκοντα τους, αυτό δεν αρέσει σε κάποιους και σε αυτό το πλαίσιο πυκνώνουν οι επιθέσεις και η προσπάθεια αποδόμησης των στελεχών του“.

Χαρακτηριστική περίπτωση η είδηση περί μιας ακόμη άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη” τονίζουν οι ίδιες πηγές προσθέτοντας ότι δεν είναι περίεργο καθώς “ως γνωστόν ο Π. Πολάκης μέσω του τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει αποκαλύψει πληθώρα γαλάζιων σκανδάλων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος“».

Μένοντας στο ζήτημα Πολάκη – Μαντά αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής Χανίων σχολίασε καυστικά τις εξελίξεις με νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κακοκαιρία στην Καλαμάτα: Πτώση δέντρου σε παιδικό σταθμό – Αποκόλληση βράχου στον δρόμο Ελαιοχώρι – Πριβολάκια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δ. Κουτσούμπας: Απαιτούμε λευτεριά στην Παλαιστίνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης