Αλλαγή διοίκησης στο νοσοκομείο της Καλαμάτας: Στο προσκήνιο οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι για τη θέση – Οι διαδικασίες επιλογής

22 Νοεμβρίου 2023

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται η προκήρυξη για τις θέσεις των νέων διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας.

Αλλαγή σελίδας θα έχουμε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, δεδομένου ότι θεωρείται βέβαιος ο διορισμός νέου διοικητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ήδη ορισμένοι ενδιαφερόμενοι για τη θέση έχουν βγει στο προσκήνιο και προετοιμάζονται, προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για τη θέση είναι και πρόσωπα που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ασχοληθεί με τα κοινά.

Οι διαδικασίες επιλογής

Οι σχετικές διαδικασίες επιλογής νέων διοικητών θα «τρέξουν» το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι στόχος είναι να προκηρυχθούν οι θέσεις πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται ότι το πλαίσιο που ορίζει τις διαδικασίες επιλογής διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας άλλαξε. Πλέον την ευθύνη της πρώτης αξιολόγησης την έχει το ΑΣΕΠ και τα στελέχη που διεκδικούν μια θέση θα πρέπει να έχουν σπουδές και εύλογη εμπειρία σε συνάφεια με το αντικείμενο. Επιπλέον, στις διαδικασίες εισάγεται και το εργαλείο των τεστ δεξιοτήτων, ενώ η τελική επιλογή θα γίνεται κατόπιν συνεντεύξεως των επικρατέστερων.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Λεμπρόν έγινε ο πρώτος παίκτης που ξεπέρασε τους 39.000 πόντους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ισραηλινός στρατός πλήττει στόχους της Χαμάς πριν από την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσόστομος: «Τον χαρμόσυνο ύμνο της Αναστάσεως επισκιάζουν οι φωνές απόγνωσης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας»

Για «παγκοσμιοποίηση της αγωνίας και του φόβου» που «θυμίζει τραγικές εποχές της νεότερης ιστορίας μας», κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, στην

Δείτε επίσης