Ο ισραηλινός στρατός πλήττει στόχους της Χαμάς πριν από την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός

22 Νοεμβρίου 2023

Ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε σε στόχους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας λίγο πριν τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός, ανακοινώθηκε σήμερα από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Στρατιώτες κατέστρεψαν το πρωί μια σήραγγα από την οποία βγήκε μαχητής της Χαμάς και άνοιξε πυρ εναντίον τους, ανέφεραν μέσω της πλατφόρμας Telegram οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF).

Οι ισραηλινοί στρατιώτες βρήκαν επίσης μαχητές και όπλα σε ένα κτίριο που χρησιμοποιούνταν από την ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση. «Οι τρομοκράτες σκοτώθηκαν» και το κτίριο καταστράφηκε, πρόσθεσε ο στρατός.

Νωρίς σήμερα το πρωί, η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε συμφωνία με τη Χαμάς για τετραήμερη κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση δεκάδων ομήρων με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση Παλαιστινίων που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές. Η ακριβής έναρξη της κατάπαυσης του πυρός πρόκειται να ανακοινωθεί εντός 24 ωρών, σύμφωνα με το Κατάρ, που μεσολάβησε για την επίτευξη της συμφωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλλαγή διοίκησης στο νοσοκομείο της Καλαμάτας: Στο προσκήνιο οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι για τη θέση – Οι διαδικασίες επιλογής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Κασσελάκης: Δεν θα αφήσω τους «νοικοκύρηδες» στη Δεξιά, την ώρα που οι αληθινοί μπαχαλάκηδες είναι αυτοί που μας κυβερνούν και αποσυνθέτουν την κοινωνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ

Δείτε επίσης