Ξεκίνησαν τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – Ποιες ιατρικές επεμβάσεις διενεργούνται [η επίσημη ανακοίνωση]

21 Μαρτίου 2024

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Καλαμάτας κάνει γνωστό ότι από την Πέμπτη (21/3) ξεκινούν τα απογευματινά χειρουργεία, για όσους είναι καταχωρημένοι στη λίστα αναμονής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι προ δεκαημέρου η διοίκηση του Νοσοκομείο της Καλαμάτας είχε δημοσιεύσει πρόκληση για συμμετοχή στα απογευματινά χειρουργεία, προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων:

«Από σήμερα Πέμπτη 21/03/2024 και κάθε Πέμπτη (από 16:00 έως 22:00) ξεκινούν τα απογευματινά μας χειρουργεία σύμφωνα με  το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1485/05.03.2024.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν απογευματινό χειρουργείο θα πρέπει να είναι καταχωρημένοι στην λίστα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου μας ύστερα από συνεννόηση με τον  θεράποντα ιατρό της επιλογής τους ο οποίος θα τους ενημερώνει για το κόστος της επέμβασης ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού και για την ημερομηνία και ώρα της επέμβασης.

Μπορούν να διενεργούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον των πολιτών Ορθοπεδικές, Χειρουργικές, Ουρολογικές, Μαιευτικές-Γυναικολογικές, Οφθαλμολογικές και Αγγειοχειρουργικές ιατρικές επεμβάσεις.

Στόχος μας είναι η μείωση του χρόνου αναμονής για χειρουργείο και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρυθμίσεις για τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη διευκόλυνση των φορολογουμένων – Oι αλλαγές στην Golden Visa

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της πιστοποίησης του Κλιματικού Συμβολαίου της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε επίσης