ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Κωνσταντέλιας και Νάσμπεργκ ενόψει Λαμίας

22 Απριλίου 2024

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και να επικεντρωθούν στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (Τετάρτη 22/4, 17:00) κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Στη σημερινή (22/4) προπόνηση, οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Στα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στη Λαμία στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που συμπλήρωσε κάρτες.

Την Τρίτη (23/4) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Λαμία. Μάλιστα, όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν μπορούν να δώσουν το παρών στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε εισιτήρια για τις θύρες 8-9 τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλες ποσότητες σκόνης στην Μεσσηνία την Τρίτη – Άνοδος της θερμοκρασίας [αναλυτικά η πρόγνωση / χάρτες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθησαν 5 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Αυλώνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης