Σαμαράς εναντίον όλων στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας (τα πρώτα αποτελέσματα)

13 Μαΐου 2018

Περισσότερα από 2.000 μέλη της ΝΔ προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. “Στοίχημα” για τον Αντώνη Σαμαρά η επικράτηση της Ν. Κυριακοπούλου. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα. Συνεχής ενημέρωση.

Ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων (ΝΟΔΕ – Δημοτικές Οργανώσεις). Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία στις κάλπες προσήλθαν περίπου 2.000 μέλη, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Το στοίχημα Σαμαρά

Η εκλογική διαδικασία στη Μεσσηνία έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι το μπλοκ Σαμαρά έχει στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα της Νατάσας Κυριακοπούλου για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Αντιθέτως, τα υπόλοιπα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στο Νομό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στήριξαν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τζαβάρα. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας θα δείξει, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, αν τελικά υπερίσχυσε η “γραμμή” Σαμαρά ή αν οι υπόλοιπες “γαλάζιες” δυνάμεις κατάφεραν να την “σπάσουν”.

Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η κα Κυριακοπούλου φαίνεται να προηγείται σε τρεις δήμους και ο κ. Τζαβάρας σε έναν. Συγκεκριμένα, η κα Κυριακοπούλου προηγείται στο δήμο Οιχαλίας (75-36), στο δήμο Δυτικής Μάνης (47-4) και στο δήμου Πύλου – Νέστορος (89-44). Αντιθέτως, ο κ. Τζαβάρας προηγείται στο δήμο Τριφυλίας (151-99)

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Η επόμενη ημέρα για το πολιτικό σκηνικό της χώρας προϋποθέτει συμμαχίες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήττα του Αντώνη Σαμαρά στο δήμο Τριφυλίας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης