Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Γκρίνια στο facebook με αφορμή την ανανέωση της ΝΔ στη Μεσσηνία

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία πυροδότησε η πρόσφατη συνάντηση των μελών του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ανάρτηση στο Facebook της Αντωνίας Μπούζα η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας. Η κα Μπούζα εξαπολύει μύδρους κατά στελεχών της ΝΔ χωρίς, ωστόσο, να αναφέρεται σε συγκεκριμένα ονόματα, ρίχνοντας, όμως, νερό στο μύλο της εσωστρέφειας. Αναφέρει στην ανάρτησή της η κα Μπούζα: «Τελικά αυτή η συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πέρασε από…·40 κύματα…Άλλοι νόμισαν ότι έγιναν βουλευτές επειδή παραβρέθηκαν , άλλοι ενοχλήθηκαν γιατί δεν προσκλήθηκαν, άλλοι είδαν στη συνάντηση αυτή όσους ήθελαν…άλλοι θεωρούν ότι άσχετοι πολιτικά είναι όσοι δεν κατέχουν κομματική θέση… κλπ.
Για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση οι προσκληθέντες δεν ήσαν μόνο …άσχετοι πολιτικά , αλλά και πολιτευτές, στελέχη γραμματειών, βουλευτές, πρόσωπα του κόμματος που στελεχώνουν τη δημοσιά διοίκηση, αυτοδιοίκηση κλπ. Η αξιολόγηση σε κάποιους νέους έγινε με συνεντεύξεις σε άλλους μόνο με την εν γένει πολιτική τους πορεία!
Στη Μεσσηνία κάποιοι καλά θα κάνουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αφήνοντας τις κομματικές παρειστικες λογικές και να ασχοληθούν κυρίως με την εξομάλυνση κάποιων καταστάσεων που δημιουργούν ενίοτε αντιθέσεις και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν! Ας επιδιώξουμε επιτελούς την απομάκρυνση της καμαρίλας και φυσικά ας μην μας οδηγούν οι φιλοδοξίες μας σε λάθη! Ο κόσμος περιμένει από τη Νέα Δημοκρατία πρωτοπορία, αλλαγές, σχέδιο και προσήλωση στο καθήκον επαναφοράς της κανονικότητας στην πατρίδα μας!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ