Δυτική Πελοπόννησο “ψηφίζουν” οι Γερμανοί τουρίστες για τις διακοπές τους

22 Μαΐου 2017

Αυξημένες κατά 32% είναι φέτος οι κρατήσεις Γερμανών τουριστών στη Δυτική Πελοπόννησο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του τουριστικού οργανισμού “TUI” που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη αύξηση κρατήσεων καταγράφεται στην Χαλκιδική (+44%), ακολουθεί η Δυτική Πελοπόννησος (+32%), η Ρόδος (+26%), η Κως και η Κρήτη (+14%) και η Κέρκυρα (+6%).

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία η Σάμος και η Λέσβος καταγράφουν επίσης αύξηση των κρατήσεων, παρά την περυσινή υποχώρηση λόγω του Προσφυγικού, όπως επίσης η Σαντορίνη, η Σκιάθος και η Κεφαλονιά.

Περιθώριο ανάπτυξης

Παρά τη μεγαλύτερη άνοδο των κρατήσεων από τη Γερμανία προς την Ελλάδα σε σχέση και με τους ανταγωνιστές της, ο διευθυντής της TUI Μάρεκ Αντριστσακ (Marek Andryszak) βλέπει περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα. «Επενδύουμε εδώ και χρόνια σε καλές ξενοδοχειακές συνεργασίες και βελτιώνουμε τα προγράμματά μας. Αυτό αποδίδει. Έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για την Ελλάδα και θέλουμε να αναπτυχθούμε και τα επόμενα χρόνια. Στο επίκεντρο βρίσκονται μεγάλα ελληνικά νησιά, η ηπειρωτική χώρα και μικρότεροι προορισμοί. Η ζήτηση για την Ελλάδα θα παραμείνει και στο μέλλον αμείωτη» τονίζει.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέχρι τις 15 Ιουνίου οι εγγραφές στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσαν το γάντι στις μεθοδευμένες προκλήσεις της ΝΔ Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης