“Κάθαρση” το αιχμηρό σχόλιο Κωνσταντινέα για Σταθόπουλο

Εξελίξεις στην δικαστική εμπλοκή του Αριστείδη Σταθόπουλου, δημάρχου Οιχαλίας. Σε δίκη παραπέμπονται μέλη της ΕΠΟ, μεταξύ αυτών και ο κ. Σταθόπουλος, για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Ερωτήματα για το αν και πόσο θα παραμείνει δήμαρχος ο κ. Σταθόπουλος. “Κάθαρση”, το αιχμηρό σχόλιο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκδόθηκε χθες το βούλευμα που αφορά την υπόθεση της κάρτας υγείας, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται πολλά στελέχη της ΕΠΟ, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Οιχαλίας, Αριστείδης Σταθόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το Συμβούλιο Εφετών παραπέμπει σε δίκη τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα στελέχη της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις και στα αυτοδιοικητικά της Μεσσηνίας. Στο θέμα φέρεται ως εμπλεκόμενος το πρώην μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και νυν δήμαρχος Αριστείδης Σταθόπουλος. Επειδή οι παραπομπές είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, με το που θα γίνει αμετάκλητο το βούλευμα, θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα της προσωρινής αργίας από τη θέση του δημάρχου Οιχαλίας του κ. Σταθόπουλου. Ο ίδιος ο κ. Σταθόπουλος χθες ,κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αποφευχθούν αυτές οι διαδικασίες. Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η ανάρτηση του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, στην οποία ο πολιτικός αναφέρεται στις εξελίξεις. Ο κ. Κωνσταντινέας σχολιάζοντας το ζήτημα αναφέρει τη λέξη “Κάθαρση” δείχνοντας εμφανώς την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

906 Μεσσήνιοι στα πανεπιστήμια (στοιχεία και ονόματα)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

80.000.000 ευρώ “θαμμένα” στα σκουπίδια της χωματερής της Μεσσήνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν