ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Λιβελογράφημα η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για τα Αστυνομικά Τμήματα

/

Λιβελογράφημα” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας την τελευταία ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας σε σχέση με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της αστυνομίας και στο Νομό μας. Συγκεκριμένα σε νέα ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σημειώνεται: “Επισημαίναμε στην απάντησή μας στην προκλητική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ για του αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών, πως ο “πολιτικός πολιτισμός είναι ζητούμενο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε την επόμενη μέρα από τη νέα ανακοίνωση – λιβελογράφημα της ΝΟΔΕ. Τονίζουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά πως το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δεν καλύπτεται με ακροδεξιές κραυγές και τερατολογίες. Στην περίπτωση που η ΝΔ δεν κατανόησε, επαναλαμβάνουμε πως, με το σχέδιο αναδιάρθρωσης, δεν μιλάμε για μείωση του αστυνομικού προσωπικού, μιλάμε για μείωση κτιρίων και εξοικονόμηση σε αστυνομικό προσωπικό (απ’ όσους αστυνομικούς μας άφησε η ΝΔ) που θα διατεθεί στην άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των περιστατικών, για να γίνει η Ελληνική Αστυνομία αποτελεσματική. Σε αυτή την κατεύθυνση ουσιαστικό ρόλο καλούνται να διαδραματίσουν και στο νομό μας οι κινητές αστυνομικές δυνάμεις. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η – σημερινή – ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, οτι μέσα στο Σεπτέμβριο ξεκινά η αποδέσμευση αστυνομικών από τη φύλαξη υψηλών προσώπων (σε πρώτη φάση αποδεσμεύονται 700 αστυνομικοί και ταυτόχρονα 67 αυτοκίνητα και 20 μοτοσυκλέτες και έπεται συνέχεια), δίνοντας τέλος σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, που είχαν δημιουργήσει οι πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα σε χρεωκοπία. Αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εξυπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν φθηνή προπαγάνδα”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άπλετο φως για τα κατασκευαστικά προβλήματα του Μεγάρου Χορού ζητά ο Μ. Μάκαρης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Δεν αποκάλεσα καραγκιόζη τον Κωνσταντινέα” δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ: «Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε»

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας,  παραμένουμε  ενεργοί και  αποφασισμένοι  να