Χρυσόστομος: Στη Μεσσηνία η οικονομική κρίση άρχισε το 2009 και τελείωσε το 2011!

/

Μια κρίση που πέρασε την τριετία 2009 – 2011 η Μεσσηνία ήταν, σύμφωνα με το Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, ο απόηχος των μνημονίων που ταλαιπωρούν τη χώρα μας πολλά χρόνια τώρα και έχουν προκαλέσει την εξαθλίωση του ελληνικού λαού από τον Έβρο έως την Κρήτη.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης μιλώντας για τη Μεσσηνία στην εφημερίδα της Ηλείας “Πατρίς” σημείωσε: “Στην επαρχία τα πράγματα είναι πιο ομαλά και εδώ στην Μεσσηνία τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα διότι δεν έπαψε ποτέ ο πρωτογενής παράγοντας της οικονομίας και η πηγή της οικονομίας να λειτουργεί και να αποδίδει. Τα έτη 2009 έως και 2011 πέρασε μια κρίση, αλλά τώρα έχει μπει σε μια σταθερότητα και σε μια ανάπτυξη”.

Φληναφήματα τα περί εξόδου από το Ευρώ”

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εξόδου της Χώρας απο το Ευρώ. “Η Ελλάδα ανήκει εδώ και χρόνια στο Ευρώ. Νομίζετε ότι θα ήταν ανώδυνη η μετάβασή μας, η έξοδός μας από την οικογένεια του Ευρώ και θα ήταν χωρίς κραδασμούς και συνέπειες; Όλα τα συνθήματα «έξω από το ευρώ» είναι επικοινωνιακά και πολιτικά φληναφήματα που δεν βοηθούν την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της, να ανανήψει” σημείωσε στην εφημερίδα ο κ. Χρυσόστομος.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα τη Δευτέρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φρίκη σε παιδική χαρά της Καλαμάτας: Ηλικιωμένος ασελγούσε σε 12χρονο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ