Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Επικίνδυνη» αυτοδιοικητική μάζωξη της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη Αυγενάκης και Βορίδης την ερχόμενη Κυριακή. Πρόσκληση στα «γαλάζια» αυτοδιοικητικά στελέχη της Πελοποννήσου. Στο επίκεντρο οι προτάσεις της ΝΔ για τις αλλαγές σε δήμους και περιφέρειες. Οι παρουσίες, οι απουσίες και το πολιτικό διακύβευμα.

Δράση με τίτλο «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη. Στην εκδήλωση, την οποία η ΝΔ ονομάζει «ανοιχτό διάλογο», θα παρευρεθούν, ως κεντρικοί ομιλητές, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών και ένας εκ των υπευθύνων για τον ορισμό ψηφοδελτίων (βουλευτικών και αυτοδιοικητικών) στην Πελοπόννησο, Μάκης Βορίδης, καθώς και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Τ. Γαϊτάνης.

Πολιτικό διακύβευμα

Η συγκεκριμένη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη έχει εξαιρετική σημασία όχι μόνο γιατί θα συμμετάσχουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, αλλά και γιατί απευθύνεται σε ολόκληρο τον αυτοδιοικητικό κόσμο της Πελοποννήσου. «Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με αυτοδιοικητικούς της Πελοποννήσου» σημειώνεται, άλλωστε, στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Ως εκ τούτου, θα έχει ιδιαίτερη σημασία το ποιοι θα παρευρεθούν στην εν λόγω δράση της ΝΔ και αν θα συμμετάσχουν όλα τα, η τουλάχιστον τα πιο σημαντικά, αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο. Από τη συμμετοχή ή όχι στην εκδήλωση και από το κλίμα που θα διαμορφωθεί σε αυτή θα διαφανεί αν έχουν βάση οι φήμες που θέλουν τη ΝΔ να έχει λάβει …διαζύγιο με πρωτοκλασάτα στελέχη της στην αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ