Ντροπή: Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί τους γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας η Ελένη Αλειφέρη!

17 Οκτωβρίου 2021

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του messiniapress για όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Με δικαστήρια απειλεί η διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας τους γιατρούς που τόλμησαν να μιλήσουν για τις ελλείψεις. Εκτεθειμένο το υπουργείο υγείας και η Νέα Δημοκρατία με τα καμώματα της «γαλάζιας» διοικήτριας.

Με ένα πρωτοφανές στα χρονικά έγγραφό η διοικήτρια του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, καλεί σε απολογία τους γιατρούς του Νοσοκομείου της Καλαμάτας και τους απειλεί ευθέως ότι θα προσφύγει εναντίον τους στη δικαιοσύνη!

Συγκεκριμένα, με έγγραφό που απέστειλε στο Σωματείο Ειδικευμένων Γιατρών Μεσσηνίας στις 14 Οκτωβρίου (αρ. Πρωτ. 89928), καλεί τους γιατρούς να προσέλθουν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να παράσχουν διευκρινήσεις για τα εξής:

Η κα Αλειφέρη με το συγκεκριμένο έγγραφο αντιδρά στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), αντιπροσωπεία της οποίας παρευρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ειδικευμένων Γιατρών Μεσσηνίας.

Οι απειλές της κας Αλειφέρη στον ιατρικό κόσμο του Νοσοκομείου της Καλαμάτας συνιστούν πρωτοφανές γεγονός και έρχονται σε μια στιγμή που οι γιατροί της Νοσηλευτικής Μονάδας και το υπόλοιπο προσωπικό δίνουν τιτάνιο αγώνα, προκειμένου να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Είναι προφανές ότι οι απειλές της κας Αλειφέρη εκθέτουν το υπουργείο Υγείας, καθώς μια διοικήτρια Νοσοκομείου στρέφεται ευθέως εναντίον των γιατρών.

Επίσης είναι προφανές ότι οι απειλές της κας Αλειφέρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία, η οποία την διόρισε στη συγκεκριμένη θέση.

Πλέον, μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου εγγράφου, ο ιατρικός κόσμος της Μεσσηνίας, κυρίως ο Ιατρικός Σύλλογος του Νομού, οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και οι βουλευτές καλούνται να λάβουν ξεκάθαρη θέση έναντι των πρακτικών της κας Αλειφέρη.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η κόρη της Καρολάιν στην Αλόννησο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 22 ασθενείς στην κλινική covid – 3 εισαγωγές και μια διασωλήνωση το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης