Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας για το ζήτημα της ακρίβειας

/

Με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη, συναντήθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Τον κ. Χαρίτση συνόδευαν η πρώην βουλευτής, Παναγιώτα Κοζομπόλη, καθώς και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Μεσσηνίας, Γιώργος Μακρής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Χαρίτσης σημειώνει:

Μαζί με την π. βουλευτή Γιώτα Κοζομπόλη και τον συντονιστή της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Γιώργο Μακρή συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κωνσταντίνο Μαργέλη και την αντιπρόεδρο κ. Ματίνα Νακοπούλου.

Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας να κινηθεί νομικά κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής των τιμολογίων ρεύματος αλλά και να πρωτοστατήσει στον συντονισμό των παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων της Καλαμάτας για το εξαιρετικά κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Ο ΔΣΚ εκδηλώνει έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση του στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που σαρώνονται από την πρωτοφανή ενεργειακή ακρίβεια.

Από την πλευρά μας παρουσιάσαμε τις προτάσεις που εδώ και μήνες έχουμε καταθέσει για την αντιμετώπιση της κρίσης, προτάσεις που δυστυχώς επιμένει να αγνοεί η κυβέρνηση, κάτι που έχει ολέθριες συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη.

Επισημάναμε επίσης την πρόσφατη πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να καταθέσει τροπολογία στην Βουλή ώστε να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους καταναλωτές αδυνατούν να πληρώσουν την εξωφρενική ρήτρα αναπροσαρμογής, έως ότου η νομιμότητα αυτής κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η συνεργασία μας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα τόσο για το φλέγον ζήτημα της ακρίβειας αλλά και για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον νομικό κόσμο της περιοχής μας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό του δήμου Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΑ: Άρση περιορισμών Covid-19 για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την