Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας για το ζήτημα της ακρίβειας

30 Απριλίου 2022

Με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη, συναντήθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Τον κ. Χαρίτση συνόδευαν η πρώην βουλευτής, Παναγιώτα Κοζομπόλη, καθώς και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Μεσσηνίας, Γιώργος Μακρής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Χαρίτσης σημειώνει:

Μαζί με την π. βουλευτή Γιώτα Κοζομπόλη και τον συντονιστή της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Γιώργο Μακρή συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κωνσταντίνο Μαργέλη και την αντιπρόεδρο κ. Ματίνα Νακοπούλου.

Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας να κινηθεί νομικά κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής των τιμολογίων ρεύματος αλλά και να πρωτοστατήσει στον συντονισμό των παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων της Καλαμάτας για το εξαιρετικά κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Ο ΔΣΚ εκδηλώνει έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση του στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που σαρώνονται από την πρωτοφανή ενεργειακή ακρίβεια.

Από την πλευρά μας παρουσιάσαμε τις προτάσεις που εδώ και μήνες έχουμε καταθέσει για την αντιμετώπιση της κρίσης, προτάσεις που δυστυχώς επιμένει να αγνοεί η κυβέρνηση, κάτι που έχει ολέθριες συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη.

Επισημάναμε επίσης την πρόσφατη πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να καταθέσει τροπολογία στην Βουλή ώστε να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους καταναλωτές αδυνατούν να πληρώσουν την εξωφρενική ρήτρα αναπροσαρμογής, έως ότου η νομιμότητα αυτής κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η συνεργασία μας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα τόσο για το φλέγον ζήτημα της ακρίβειας αλλά και για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον νομικό κόσμο της περιοχής μας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό του δήμου Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΑ: Άρση περιορισμών Covid-19 για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της

Δείτε επίσης