Περιπλέκεται η κατάσταση στο Δήμο Καλαμάτας: Η …μεταστροφή Κοσμόπουλου και η δραστηριότητά του Π. Μπουζιάνη

//

Κρίσιμη θεωρείται η περίοδος που ξεκίνησε μετά το Πάσχα, καθώς μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό τοπίο στον δήμο Καλαμάτας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μεταστροφή του Βασίλη Κοσμόπουλου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς ο έμπειρος αυτοδιοικητικός εμφανίζεται να επιθυμεί να ηγηθεί της νέας παράταξης που θα προκύψει από τη συνένωση δυνάμεων των αντιπολιτεύσεων.

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Ο κ. Κοσμόπουλος δεν είχε δηλώσει ποτέ ότι δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος, ωστόσο, η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι συζητούσε το ενδεχόμενο να μην ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκύψει μια εμφανής μεταστροφή του κ. Κοσμόπουλου, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το κλίμα που έχει διαμορφώνουν από όσα υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στις παρατάξεις των αντιπολιτεύσεων.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Πάντως, αν και εφόσον ο κ. Κοσμόπουλος εκφράσει την επιθυμία του να ηγηθεί της προσπάθειας των παρατάξεων της αντιπολίτευσης η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς για τη θέση έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Βασίλης Τζαμουράνης, ο οποίος έχει δημόσια εκφράσει την επιθυμία του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο Παύλος Μπουζιάνης

Την ίδια στιγμή και ο Παύλος Μπουζιάνης, πρώην αντιδήμαρχος και διεκδικητής της θέσης του επικεφαλής της παράταξης του Π. Νίκα, την οποία τελικά κέρδισε ο νυν δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, φαίνεται ότι εντείνει την προετοιμασία του για τις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο κ. Μπουζιάνης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμός τις επαφές του με πρόσωπα της πόλης, σε μια προσπάθεια να συγκροτήσει ανεξάρτητο συνδυασμό.

Διάβασε και αυτό: «Βραχυκύκλωμα» στην παράταξη Τζαμουράνη: Παραίτηση και όχι αποπομπή η αποχώρηση Χειλά – Τι δηλώνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος για τα επόμενα βήματά του

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήλωση του Μενέλαου Γερονικολού για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: «Την Κυριακή δίνουμε δύναμη στο Κίνημά μας»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπόθεση Πάτρας: Νέες τοξικολογικές για Μαλένα και Ίριδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου