Πανδημία στους δημάρχους της Μεσσηνίας με φόντο τις εκλογές: «Ευχαριστώ» και του δημάρχου Πύλου – Νέστορος στον Αντώνη Σαμαρά

/

Ένα ακόμα …κρούσμα, το δεύτερο σε λιγότερο από 24 ώρες, δημάρχου της Μεσσηνίας, ο οποίος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Αντώνη Σαμαρά, «εντοπίστηκε» την Τετάρτη.

Αυτή τη φορά …θετικός βρέθηκε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, ο οποίος ευχαρίστησε δημοσίως τον πρώην Πρωθυπουργό για την επιχορήγηση του δήμου Πύλου – Νέστορος με 800.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από την οικία Κ. Τσικλητήρα έως το δημοτικό τουριστικό ξενώνα της Πύλου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την περιοχή της Πύλου», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καρβέλας σε ανακοίνωσή του.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του κ. Καρβέλα στον κ. Σαμαρά έχει την ίδια …φιλοσοφία με το «ευχαριστώ» του δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου, ο οποίος μόλις χθες, με αφορμή έργο στην περιοχή του, θέλησε να κάνει ένα βήμα προς την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού.

Ωστόσο, ανάμεσα στα δύο «ευχαριστώ» υπάρχει μια σημαντική διαφορά: Ο κ. Αθανασόπουλος ψάχνει εξιλέωση, ενώ ο κ. Καρβέλας τρόπους να επιβιώσει πολιτικά από τη δεδομένη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον πρώην δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Επιπλέον, στην περίπτωση του κ. Καρβέλα οι δημόσιες ευχαριστίες στον Αντώνη Σαμαρά δημιουργούν σοβαρά ζητήματα και στους ψηφοφόρους του, καθώς αρκετοί προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ δημιουργούν θέματα και στις σχέσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος με τον Γιάννη Λαμπρόπουλο, ο οποίος τον στήριξε στις προηγούμενες εκλογές.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα επίθεση Μαντά σε Χαρίτση – Στη γραμμή «Δεν απαντώ σε κομματάρχες που ψάχνουν 10 λεπτά δημοσιότητας» επιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την Πέμπτη στην Καλαμάτα – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ