Στον Αντώνη Σαμαρά στραμμένα τα βλέμματα: Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού ο εορτασμός της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

31 Ιανουαρίου 2024

Στη Μεσσηνία θα βρεθεί ο πρώην Πρωθυπουργός, με αφορμή τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας «Παναγίας Υπαπαντής».

Με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία τα επόμενα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Καλαμάτα την ερχόμενη Παρασκευή (2/2), καθώς θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολιούχου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας «Παναγίας Υπαπαντής».

Η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, στην οποία σημειώνεται ότι «την Κυβέρνηση στους εορτασμούς θα εκπροσωπήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».

Η συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά στον εορτασμό της Υπαπαντής προκαλεί εύλογο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς είναι γνωστή η διαφωνία του πρώην Πρωθυπουργό με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία παρουσία του στην Καλαμάτα (12/1) ο πρώην Πρωθυπουργός δεν είχε διστάσει να εκφράσει δημόσια τη διαφωνία του με τον Πρωθυπουργό, σε σχέση με το ζήτημα της αποχής των βουλευτών από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πλέον, το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν ο κ. Σαμαράς θα προχωρήσει σε νέα παρέμβαση, κατά την παρουσία του στην Καλαμάτα στις 2 Φεβρουαρίου, ή αν θα επιλέξει να μην τοποθετηθεί δημόσια για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άνοδος του αριθμού των αστέγων στο Λονδίνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπαπαντή: Την Παρασκευή στις 11:00 η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας – Αναλυτικά η διαδρομή – Οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης