Αυγενάκης – Νίκας προκαλούν με πλουσιοπάροχο τραπέζι

2 Αυγούστου 2021

Την ώρα που τα δάκρυα του αθλητή της άρσης βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη, δεν έχουν στεγνώσει, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, κερνάει με χρήματα των πολιτών τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πλουσιοπάροχο γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο της Καλαμάτας!

Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, καθώς μετά τα 20.000 και πλέον ευρώ που διέθεσε για τη φιέστα Μητσοτάκη και υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Τρίπολη, έφτασε στο σημείο να …κεράσει πλουσιοπάροχο γεύμα τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, δαπανήθηκαν 310 ευρώ, προκειμένου ο κ. Αυγενάκης να απολαύσει τις νοστιμιές πολυτελούς εστιατορίου της Καλαμάτας.

Παρότι το ποσό των 310 ευρώ δεν συγκρίνεται με τις 20.000 ευρώ, που δόθηκαν για τη φιέστα Μητσοτάκη στην Τρίπολη, είναι πιο προκλητικό, καθώς έρχεται σε μια στιγμή που ολόκληρη η χώρα είναι συγκλονισμένη από το κλάμα του αθλητή της άρσης βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος δήλωσε ότι σταματά τον αθλητισμό γιατί δεν έχει χρήματα να πληρώσει ούτε τα απολύτως αναγκαία.

Την ώρα λοιπόν που αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες εμφανίζονται να μην έχουν ούτε να φάνε ο επικεφαλής του αθλητισμού στη χώρα μας, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, εμφανίζονται να τρώνε πλουσιοπάροχα γεύματα σε εστιατόρια πολυτελείας με τα χρήματα των πολιτών!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με «άρωμα» Καλαμάτας το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Μίλτου Τέντογλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεπέρασε τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης