Μεσσηνιακή “βεντέτα” για το στρατόπεδο και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

/

Επιμένει να αποκαλεί “ανθρωπάκια” τους βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ ο πολιτευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και μετά τη σφοδρή αντίδραση των τριών (Κατρούγκαλου, Κωνσαντινέα και Κοζομπόλη). Στα άκρα η κόντρα για το στρατόπεδο της Καλαμάτας, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας. 

Απάντηση στους τρεις βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δώσει με νέα ανακοίνωσή του ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί οι τρεις βουλευτές (Π. Κοζομόλη, Π. Κωνσταντινέας και Γ. Κατρούγκαλος) εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκαν στο “γαλάζιο” στέλεχος με αφορμή προηγούμενη ανακοίνωσή του, στην οποία χαρακτήριζε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “ανθρωπάκια”.

Επιμένει στον χαρακτηρισμό

Ο κ. Χρυσομάλλης επιμένει και στη νέα του ανακοίνωση να αποκαλεί “ανθρωπάκια” τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μόλις στην πρώτη πρόταση της απάντησής του επαναλαμβάνει τον σχετικό χαρακτηρισμό.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσομάλλης αναφέρει στην ανακοίνωσή του: “Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι Βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξαν το πόσο εξουσιολάγνοι και ανθρωπάκια είναι. Προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν τον κυβερνητικό τους εταίρο και ρισκάρουν τη θεσούλα τους και τον μισθό τους είπαν τη μόνη φράση που ξέρουν καλά: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Όπως αναφέρουν στην τελευταία παράγραφο ανακοίνωσής τους, συμφωνούν με ότι πει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, δηλαδή ο κ. Καμμένος, για το θέμα του στρατοπέδου. Άρα να κλείσει. Εύγε «περήφανοι» Βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Να σας χαίρονται οι Μεσσήνιοι… και χωρίς στρατόπεδο!!!

Στην ίδια ανακοίνωση υποστηρίζουν ότι κανείς Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν χειροκρότησε τις δηλώσεις Καμμένου για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Ωστόσο ξέχασαν να πούνε ότι και κανείς Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να ψέξει τον κ. Καμμένο για αυτές του τις δηλώσεις. Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται ψεύτες και ανθρωπάκια.

Όσον αφορά το γεγονός ότι κανείς Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει ότι θέλει να κλείσει το στρατόπεδο, να υπενθυμίσω ότι στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο ο κ. Κωνσταντινέας ζήτησε να μετατραπεί το στρατόπεδο σε επιχειρησιακό κέντρο για την πολιτική προστασία και η κα. Κοζομπόλη συντάχθηκε με τις επιθυμίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας. Ο κ. Κατρούγκαλος δεν έχει κάνει καμία δήλωση, προφανώς, γιατί δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται το στρατόπεδο.

Σχολιάζοντας τις προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο μου απλά τους υπενθυμίζω ότι είμαι Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην Καλαμάτα, προερχόμενος από δύο γονείς ιατρούς που πρόσφεραν για πολλές δεκαετίες ιατρικές υπηρεσίες στο νοσοκομείο Καλαμάτας και στους Μεσσήνιους. Μόνο τζάκι δεν μπορεί να με χαρακτηρίσει κανείς και ειδικά πολιτικό. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κυκλοφορώ με άνεση στη Μεσσηνία και να συνομιλώ με τους συμπολίτες μου κοιτάζοντάς τους στα μάτια, γιατί δεν τους εξαπάτησα, ούτε τους κορόιδεψα. Δεν τους έταξα παροχές 12 δις για να με ψηφίσουν και μετά τους φόρτωσα στην πλάτη δύο μνημόνια με τα σκληρότερα μέτρα που έφερε ποτέ κυβέρνηση. Γι αυτό μπορώ να περπατάω περήφανος, σε αντίθεση με εσάς που κρατάτε ομπρέλα μέσα στο κατακαλόκαιρο… γιατί το «παίζετε» οτι βρέχει. Ο κόσμος σας έχει καταλάβει κ. Κατρούγκαλε, κα. Κοζομπόλη και κ. Κωνσταντινέα. Η Νέμεσις πλησιάζει”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσαν το γάντι στις μεθοδευμένες προκλήσεις της ΝΔ Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποκαλύψεις από την Καλαμάτα: Πάρτι εκατομμυρίων και στον αθλητισμό!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Πελοπόννησος 2030: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Οι αναφορές στα ζητήματα της Μεσσηνίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της